Η COSMOTE σε ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με την εταιρεια IPSOS-OPINION

Κατανοώντας τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου, το COSMOTE Neo απευθύνεται σε ανθρώπους δυναμικούς, που η ζωή τους αλλάζει γρήγορα και θέλουν να προσαρμόζουν και τα προϊόντα τους το ίδιο γρήγορα. Το COSMOTE Neo είναι σχεδιασμένο για να καλύπτει τις ανάγκες των “digital savvy” που ζουν, λειτουργούν, συνδιαλέγονται και ψυχαγωγούνται ψηφιακά.

Περισσότερα data, μεγαλύτερη ευελιξία, σιγουριά και απλότητα, χωρίς δεσμεύσεις και υψηλές χρεώσεις ζητούν οι πελάτες κινητής σήμερα, σύμφωνα με εσωτερική, ποιοτική έρευνα που «έτρεξε» η COSMOTE σε συνεργασία με την εταιρεία IPSOS-OPINION.

Σύμφωνα με την έρευνα, ο σύγχρονος καταναλωτής, έχει μάθει να ζει σε έναν ψηφιακό κόσμο, όπου όλα γίνονται μέσα από το κινητό γρήγορα, εύκολα και ψηφιακά. Θέλει να είναι «always connected» με υψηλές ταχύτητες και χωρίς περιορισμούς. Θέλει να νιώθει την ασφάλεια ότι δεν θα ξεμείνει από data ή χρόνο ομιλίας, έχοντας ταυτόχρονα την ευελιξία να επιλέγει κάθε μήνα το πλάνο του, προσαρμοσμένο στις ανάγκες του. Και όλα αυτά στη λογική του value for money, απολαμβάνοντας ποιοτικές υπηρεσίες που αξίζουν τα χρήματά του, χωρίς επιπλέον κόστη και δεσμεύσεις.